0907 788 892 Po - Pi: 08:00 - 14:00

Zebra TC22 mobilný terminál (WLMT0-T22B6ABC2-A6)

  • Doprava zdarma
    Nový
    Zebra TC22 mobilný terminál (WLMT0-T22B6ABC2-A6)
(0)
  • Skladom: 1 ks
  • Kód produktu: 131707
  • Záruka: 24 mesiacovIČO: 12 mesiacov
  • Stav: Nový
  • 669,00 €
  • Bez DPH: 557,50 €


Príslušenstvo k dokúpeniu

14,50 € 69,00 €

29,00 € 49,00 €

12,00 €

ZEBRA TC22 MOBILNÝ TERMINÁL
Mobilný terminál TC22 je vynikajúcou voľbou pre podniky v maloobchode, obchodnej logistike a zdravotníctve. Rozsiahla funkčnosť a extrémna spoľahlivosť zariadenia z neho robí optimálnu voľbu pre malé a stredné podniky, ako aj veľké spoločnosti. Mobilný terminál Zebra TC22 je možné použiť na zvýšenie efektivity pracovných procesov a minimalizáciu chýb. Všestrannosť zariadenia na zber dát umožňuje jeho využitie v skladoch, obchodoch, nemocniciach a iných priestoroch, kde je kľúčom pre efektívne zaznamenávanie a sledovanie dát.

INOVÁCIA ZEBRA
Mobilný terminál Zebra TC22 má silný výkon a vynikajúce možnosti pripojenia.
Kapacita batérie 3800 mAh alebo 5200 mAh umožňuje používateľom nepretržité používanie až 12 hodín v závislosti od záťaže spustených aplikácií. To zaisťuje, že Zebra TC22 je možné používať dlhší čas bez potreby častého nabíjania.
Mobilný terminál Zebra TC22 ponúka rôzne možnosti pripojenia, čo umožňuje bezdrôtový prenos dát. Disponuje technológiou prenosu dát Bluetooth a Wi-Fi, ktorá umožňuje jednoduchý prenos dát do iných zariadení alebo do siete.
Zariadenie Zebra TC22 využíva vysoko výkonný šesťjadrový procesor Qualcomm 5430, 2,1 GHz, ktorý zaisťuje rýchlu a efektívnu prevádzku. Spolu s operačným systémom Android 13 môžu používatelia jednoducho spúšťať aplikácie.
Mobilný terminál Zebra TC22 je možné zvoliť s optikou SE4850 alebo SE55, ktorú možno použiť na efektívne dekódovanie 1D a 2D čiarových kódov. Optika dokáže prečítať takmer akýkoľvek povrch, či už je to reflexný papier, obrazovka mobilného telefónu alebo počítača. To umožňuje jednoduché a spoľahlivé čítanie čiarových kódov pre zákazníkov citlivých na cenu, bez ohľadu na prostredie, v ktorom zariadenie používajú.

EXTRÉMNE POČASIE A ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
Mobilný terminál Zebra TC22 je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je vysoko odolný voči vplyvom prostredia. Zariadenie má vode a prachu odolné prevedenie (IP65), takže ho možno používať za akýchkoľvek poveternostných podmienok a je odolné voči prachu a vlhkosti. To umožňuje používať Zebru TC22 v prostrediach, kde môžu byť extrémne podmienky: vlhké, prašné prostredie, ako sú sklady, továrne alebo vonkajšie miesta.
Odolná konštrukcia prístroja umožňuje odolávať otrasom, pádom a nešetrnému zaobchádzaniu a zaisťuje tak dlhodobú a spoľahlivú prevádzku.

ZADEFINUJTE ZNOVU PRODUKTIVITU

  • Výkon: Zebra TC22 je vybavená šesťjadrovým procesorom Qualcomm 5430, 2,1 GH, ktorý poskytuje mimoriadne produktívny výkon pre správu aplikácií, fotografovanie, nahrávanie videa alebo operácie s databázou!
  • Displej: 6" HD rozlíšenie (1080 x 2160 pixelov) duálny režim (prst, rukavica, stylus) kapacitný Gorilla Glass displej poskytuje vynikajúcu odolnosť a ochranu. Dotykový displej zariadenia je preto vysoko odolný voči poškodeniu a rozbitiu/ poškriabaniu.
  • Fotoaparát: Pomocou 5 MP predného a 16 MP zadného fotoaparátu s vysokým rozlíšením a blesku môžete dokumentovať zásielky, aktíva, dodacie listy atď. vo vysokej kvalite za akýchkoľvek svetelných podmienok.
  • Robustnosť: podľa údajov výrobcu mobilný terminál Zebra TC22 bez poruchy vydrží pád z výšky 1,5 metra. Má krytie IP68 proti prachu a striekajúcej vode, ktorá sa vyskytuje v prostredí skladu.
  • Pripojenie: okrem NFC sú k dispozícii najnovšie bezdrôtové technológie (Bluetooth 5.2, Wi-Fi 2x2 MUMIMO, Wi-Fi 6E (802.11ax)) na pripojenie kdekoľvek a kedykoľvek.
  • Manuálny alebo pištoľový dizajn: Mobilný terminál Zebra TC22 je možné kedykoľvek premeniť z manuálneho na pištoľový dizajn s pištoľovou rukoväťou, ktorá je k dispozícii na požiadanie (nie je kompatibilná so všetkými modelmi).


REVOLUČNE NOVÉ ZÁZNAMOVANIE ÚDAJOV!
Vďaka aplikácii SimulScan od Zebra Technologies môžu podniky zefektívniť prácu svojich používateľov, spresniť spracovanie údajov a skrátiť pracovný čas. Jediným skenovaním môžete zachytiť obsah celej stránky vrátane čiarových kódov, textu, telefónnych čísel, obrázkov, podpisov a dokonca aj začiarkavacích políčok. Používaním Zebra TC22 a aplikácie SimulScan odpadá papierovanie, manuálne zadávanie údajov, nesprávne zaznamenávanie údajov, časové straty pri skenovaní po jednom, nesprávne alebo nevhodné zadávanie čiarových kódov, zdržiavanie informácií atď. Dodatočné náklady, ktoré vzniknú pri zaznamenávaní údajov ručne, sú jednoducho eliminované a produktivita sa zvýši!

BUĎTE VŽDY INFORMOVANÍ!
Spoločnosť Zebra Technologies v predvolenom nastavení poskytuje 90-dňovú bezplatnú službu podpory pre svoje produkty. Počas obdobia podpory sú pre zariadenia k dispozícii aj aktualizácie zabezpečenia a operačného systému.
Aby Vaše mobilné zariadenia (mobilný terminál, tablet a pod.) dostali primeranú ochranu a aktualizácie aj po termíne, odporúčame zakúpiť si službu predĺženej záruky Zebra OneCare. Týmto spôsobom môžete maximalizovať návratnosť investícií na mnoho rokov.
Pri nákupe mobilného terminálu alebo priemyselného tabletu si vždy uvedomte, že bez ohľadu na operačný systém, zariadenie nemá predinštalovaný softvér na správu. Jedinečné mobilné aplikácie, ktoré vytvárame, výrazne prispievajú k zjednodušeniu, zrýchleniu a zefektívneniu obchodných procesov našich zákazníkov. Pred nákupom sa o tom porozprávajte s našimi kolegami!

ZEBRA LIFEGUARD
Pre aktualizácie a bezpečnostné záplaty spoločnosť Zebra Technologies spustila jedinečný monitorovací program s názvom Zebra LifeGuard™. Voliteľný monitorovací program Zebra pre mobilné zariadenia so systémom Android ponúka prvú 10-ročnú podporu v odvetví pre mobilné terminály a tablety. Zebra LifeGuard ™ je k dispozícii iba so zmluvou Zebra OneCare Select alebo Essential!

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!